“Морето, земята и небето са необятни


Фирма “Лакмос” ЕООД е лицензиран турагент /Лиценз N 05298/ и е специализирана в ONLINE резервации и продажба на фериботни билети и карго по Адриатическо, Средиземно и Егейско морета. Гръцки и Балеарски острови.
Официален представител за България / GSA/ на:

MINOAN LINES,

GRIMALDI GROUP,

SUPERFAST, 

BLUE STAR FERRIES

SALES AGENCY на:

AGOUDIMOS LINES,

VENTOURIS FERRIES,

ANEK,

ENDEAVOR LINES,

HELLENIC SEAWAYS и др.

Основен представител за България на FORT CRS-ONLINE резервационна система – OPEN SEAS, HOTELS, RAILWAYS, BUSSES, INTERMODAL TRANSPORT.

 

Туристическа агенция “Лакмос Травел”

 – Вашият партньор за екскурзии и почивки в България и цял свят. 
Чрез резервационната си система “Лакмос Травел” дава възможност да резервирате Вашият билет, тип стая в желания хотел и град от и навсякъде по света, пакет екскурзия или почивка, както и да осъществите своята индивидуална програма и маршрут, медицинска застраховка и зелена карта за автомобила. С кликване на бутона резервации и попълвайки резервацинната бланка Вашите желания се обработват експертно и професионално и без да губите време, своевременно и бързо екипът ни се свързва с Вас за да Ви предостави офертата и всичко необходимо / ваучер, билет, застраховка / за желаното Ви пътуване, на посочени от Вас адрес, факс, е-майл или в нашите офиси.

- Богат визуален материал и постоянна актуална информация за предлаганите услуги – хотели, градове, селища, исторически забележителности, природни феномени и манастири.
- Вътрешен и международен туризъм
- Туристически маршрути по интереси и бизнес пътувания
- Разнообразни туристически програми
- Транспортни услуги в страната и чужбина
- Застраховки

За осигуряване на Вашето комфортно и приятно пътуване – Туристическа агенция “Лакмос Травел” си сътрудничи с водещи туроператори и туристически агенции в страната и чужбина.

МОРЕТО, ЗЕМЯТА И НЕБЕТО СА НЕОБЯТНИ ЗА ВАС,
ОПОЗНАЙТЕ ГИ С НАС !
Ние Ви очакваме! На добър път!
От екипа на “Лакмос Травел”

  • Етикети: Хоби